Silhouet correctie gel maakt gebruik van de volgende betalingsmethodes

Silhouet correctie gel biedt verschillende online betaalmethodes aan via de payment provider “buckaroo”. Buckaroo online payment services, is een internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcard acquirers.

Ideal

iDEAL is een zeer makkelijke en veilige manier om je bestelling mee te betalen. Plaats simpelweg je bestelling en je zal worden doorgestuurd naar onze provider’s betaalpagina. De betaling is direct te maken en zal direct op onze rekening worden bijgeschreven. (iDEAL is alleen beschikbaar binnen Nederland).

iDEAL is voor Nederland het meest toegepaste en gebruikte online betaalmiddel voor consumenten om online te betalen via hun eigen bank. Snel, veilig en eenvoudig!

Bancontact

Bankcontact zorgt voor een makkelijke, veilige en betrouwbare manier van betalen via je eigen bank. Plaats simpelweg je bestelling en je zal worden doorgestuurd naar de betaalpagina van je bank. Bankcontact maakt gebruik van dezelfde veiligheidsprotocollen als een bankoverschrijving. Je hoeft geen software te installeren – als je een online bankrekening hebt, kun je deze simpele en makkelijke betaalmethode gebruiken.

Overboeking

U kiest bij het Afrekenen voor Bank Overmaking. Nadat u de bestelling bevestigd heeft, ontvangt u een e-mail van ons. In deze e-mail staan alle gegevens vermeld die u nodig heeft om de bankovermaking te doen. Vermeld u alstublieft zoals gemeld in de e-mail de benodigde gegevens om dit juist te laten verlopen. Let op: Vaak wordt de betaling direct doorgevoerd, maar een overschrijving kan tot wel 5 dagen duren, afhankelijk van waarvandaan je de overschrijving doet. We beginnen met het verwerken van je order zodra je betaling binnen is.

Paypal

PayPal is een online betaalsysteem, dat bij zijn oprichting oorspronkelijk bedoeld was voor betalingen tussen pda’s. Het systeem fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig.

Klarna

Met Klarna kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van Klarna, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Klarna is een betaalsysteem in Duitsland. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland.

Klarna maakt het mogelijk te betalen uit 7 verschillende landen. Vanuit de volgende landen kun jij gebruik maken van Klarna: Nederland, België, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Polen en Zwitserland

Silhouet correctie gel verstuurd pakketjes per DHL
Verzending per DHL

Alle bestellingen worden door middel van brievenbus post en eventueel als pakketje aan DHL gestuurd. Als u voor 16:00 op werkdagen uw bestelling geplaatst heeft, ontvangt u de bestelling de volgende dag.

Bij pakket bezorgingen is het mogelijk om een track-and-trace nummer op te vragen en uw bestelling te kunnen volgen. Al onze bestellingen zullen kosteloos naar u verstuurd worden.

× Heb je en vraag? stel het ons hier op whatsapp.