Werking en gebruik Silhouet correctiegel

Verbeteren doorbloeding

Het is aangetoond dat de werkstoffen in Silhouet correctiegel binnen 5 minuten na het inmasseren op de huid de doorbloeding aanzienlijk verbeterden. In een tijdbestek van slechts  30 minuten, na het aanbrengen van de gel, hebben metingen aangetoond dat de doorbloeding tot wel ruim 300 % werd verbeterd. De doorbloeding is gemeten tot in de kleinste bloedvaatjes onder de huid (haarvaten), met behulp van de Laser Doppler DRT4® techniek.

Lichaam leegt vetcellen

Door de sterke gerichte stimulering van de doorbloeding wordt zo een betere zuurstof transport in de huid bereikt. Dit alles heeft ook een enorme positieve invloed op de verbranding en niet te vergeten het afvoeren van vocht en de afvalstoffen. Om dit te bereiken kost natuurlijk veel energie en zo wordt het lichaam gedwongen om plaatselijk vetcellen “te legen” in het vetweefsel en deze om te zetten naar energie waardoor het vet plaatselijk wordt verbrand.a

Werking Silhouet correctiegel

De actieve ingrediënten in de Silhouet correctiegel worden snel door de huid opgenomen. De correctiegel helpt het lichaam bij het, op de gewenste plaatsen, verstevigen van de huid.De ingrediënten in de gel zijn in de huid op hun eigen specifieke wijze actief op het verminderen van de omvang bij heupen, dijen, buik en armen. Silhouet correctiegel is speciaal ontwikkeld om ook tot in de dieper liggende vetreserves in de huid door te dringen.

Effect kruiden onder de huid

Merk zelf  het bijzondere gevoel wat de kruiden in de gel onder de huid doen. Het  gevoel is niet te beschrijven. het is een apart bijzonder gevoel, maar hierdoor verdwijnen je overtollige centimeters wel. De Silhouet correctiegel vlekt niet en trekt vrijwel direct in de huid.

Eenvoudig in gebruik

Breng ‘s morgens na het opstaan en ‘s avonds voor het slapen gaan een kleine hoeveelheid Silhouet correctiegel aan op de gewenste te behandelen huid, bijvoorbeeld op de heupen,dijen, buik en armen. Wrijf de gel met draaiende bewegingen zachtjes in de huid totdat de huid deze geheel heeft opgenomen. 

Let op!

Na gebruik de handen met koud water wassen. Contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Nooit op een wond, de borst of na een scrub of lichaamspeeling gebruiken. Indien het warmtegevoel te intens is, of de huid te rood wordt, de behandelde huid met koud water afspoelen.

Waarschuwing

Niet gebruiken door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Silhouet correctiegel nu tijdelijk van

Onder andere verkrijgbaar bij:

Veilig en snel betalen

Versturen per

Levertijd:
1a 2 Werkdagen

× Heb je en vraag? stel het ons hier op whatsapp.